Det närmar sig

Det rullar på så snabbt och underbara advent närmar sig med stormsteg. I år har vi ju en kortare advent än vanligt då julafton infaller den 4:e advent. Det betyder faktiskt en helg mindra än vanligt.
 
I år har jag bestämt mig för att vara helt färdig med julklapparna till den första advent, hoppas att jag kan hålla det. När jag säger helt färdig så menar jag det verkligen, varenda klapp ska vara inköpt och inslagen, även om det bara är en chokladask till vissa.Jag har kommit en bra bit på väg och i lördags gjorde vi en riktig shoppingvända och sedan paketinslagning. Även om vi dragit ner en hel del på julklappar till vuxna är det ändå många klappar att köpa in, dessutom vill både mamma och svärmor ha lite hjälp med julklappsinköp.
 
I söndags åkte utomhusbelysningen fram, då mysigt när det lyser upp i novembermörkret. Julgranen på altanen är på plats.
 
 
Elljusstakarna i lusthuset lyser nu så fint trots mängder med trasiga lampor. Det tog en liten stund att få ordning på dem då ingen lyste till att börja med. Som ni kan se är det till och med lite snö på taket. Faktum är att det blev ett litet lätt snöfall precis medans vi höll på med beslysningen vilket var mysigt.
 
 
Helgen som kommer åker nog fönsterbeslysningen fram, behöver verkligen ljuset nu. Laddar för fullt inför den underbara adventstiden.
Allmänt | | Kommentera |
Upp