Bloggstart - Ett annorlunda år

Snart är augusti slut, en sista skälvande värmebölja följt av ett rejält åskväder och nu känns det som att hösten är här. Det är fortfarande riktigt varmt och skönt men det börjar bli lite mörkare och björkarna börjar släppa ifrån sig ett och annat gulnat löv. Känns som en bra tid att smyga igång lite med julbloggen för den här säsongen.
 
 
Det här året är ett lite annorlunda år för oss. För några år sedan gick vi igenom den stora livsförändringen att yngsta barnet flyttade hemifrån och jag och min man blev själva kvar i huset. För mig var det en stor omställning men som självklart är en del av livet. Nu är han tillbaka hemma igen tillsammans med sin sambo. De håller på och bygger hus, inte så långt från där vi bor och istället för att hyra en liten lägenhet under bygget kom vi överens om att det är en bra lösning att de bor hemma hos oss och vi har gott om plats. Dessutom är det nära till bygget vilket underlättar.
 
Sedan februari i år är vi fyra här hemma igen och det fungerar superbra. Jag är så glad för deras skull att de har lyckats få tag i en tomt och nu bygger sitt eget drömhus. Det är så fantastiskt att få vara med på deras resa på nära håll och följa varje steg till det som ska bli deras hem. Semestern har vi till stor del spenderat på bygget och mycket i vårt liv kretsar kring det just nu. Eftersom vi bor ute på landet där det inte ofta finns någon tomtmark till salu känner vi oss extra lyckligt lottade över att vi kommer att ha dem boende ganska nära oss, kan inte bli bättre. Planen är inflyttning under nästa vår vilket innebär att vi kommer att ha dem boende här under julen vilket också ska bli jättemysigt.
 
 
Allmänt | Höst | | En kommentar |
Upp