Sommarminnen

Sista augusti idag och den sista dagen på den här sommaren enligt almanackan i alla fall. Känns som ett bra tillfälle att sammanfatta sommaren. Sommarvädret har ju inte direkt varit det bästa, i alla fall inte för mig som älskar sol och värme men det har ändå varit en bra sommar på många sätt. 
 
Sommaren inleddes med student och med allt som det innebär i form av klädinköp, studentbaler, planering och till slut ett härligt studentfirande där vädrets makter var på vår sida och vi kunde ha firandet med familj och vänner ute i trädgården. Efter det följde midsommarfirande, besök på "Färna Herrgård och Spa" (också i solsken kan tilläggas), en liten mysig "roadtrip" med stop på Kolmården, i Söderköping, Linköping, Vadstena, Gränna, Jönköping, Hjo och Karlsborg, utöver det lite musikupplevelser med både konsert och festivalbesök.Har även haft en hel del mysiga stunder med god mat och avkoppling under semestern. Avslutade det hela med att tillbringa förra veckan på ett riktigt soligt och varmt Kreta, helt underbart.
 
Det var den sommaren, nu väntar höst och vinter och det är dags att komma igång med julbloggandet lite mer på allvar. Julbloggsvärlden piggar onekligen upp tillvaron under hösten.
 
 
Allmänt | | En kommentar |
Upp