Hösten närmar sig

Njuter fortfarande av ett härligt sensommarväder och värme som dröjer sig kvar. Börjar trots det bli tydligt att hösten närmar sig, det blir mörkare på kvällarna och löven på vissa träd har redan börjat bli gula. De två senaste mornarna har termometern visat på +5 när jag åkte till jobbet och helt plötsligt kommer det att bli dags att börja skrapa rutorna. Vid första tecken på höst börjar som vanligt lite jultankar smyga sig på, det är ju trots allt bara tre månader tills vi börjar vara framme vid advent.
 
Vilket konstigt år vi har haft, självklart kan vi ju börja med att reflektera över vädret. Här där jag bor hade vi den riktigt varm vinter där både snö och kyla i princip uteblev. Våren var väl hyggligt normal, sedan följde ett juni med extrem värme, ett juli som var det kallaste på mycket länge följt av ett fantastiskt augustiväder. Redan tidigt på året började man höra om det här viruset som började sprida sig från Kina och helt plötsligt var ingenting sig likt längre. Tänk att något som är så litet kan vända upp och ner på en hel värld. Vi får nog alla lov att ställa in oss på att julen inte heller kommer att bli som den brukar men vi får göra det bästa vi kan och det finns ju mycket som man fortfarande kan göra, det gäller bara att anpassa sig. 
 
Ser fram emot ännu en höst/vinter i julbloggarnas värld även om jag säkert kommer att vara lite mer aktiv på Instagram (@enfinjul) än på bloggen även i år.
 
 
Allmänt | Höst | | 2 kommentarer |
Upp