Höstfint

Tycke att det är mysigt att få göra lite höstfint så här i väntan på vår undervara adventstid. För ett par veckor sedan köpte jag en höstfärgad julros, jag vet inte om det fortfarande kallas julros när den inte har en traditionell julfärg men i alla fall. Jag hade egentligen tänkt köpa en blombukett till köksbordet men den här är så fin istället. riktigt höstig men för en en julälskare för den ju onekligen tanken till julen och alla härliga julblommor.
 
 
I år har jag också köpt massor med ljung. Med sex stycken mindre ljungplantor för hundra kronor på Granngården kände jag att jag inte behövde snåla. Förra året hade jag ljung på altanen som var fin långt in på våren, jag hade ljungen kvar tills det var dags att sätta penséer. Hoppas på samma tur den här vintern. Porslinspumporna passar bra nu på hösten, kommer att få byta plats med lite fler ljuslyktor längre fram.
 
 
Några större ljungplantor fick det bli också som möter oss vid entrén, funderar på någon liten ljusslinga runt krukan när vi närmar oss advent.
 
 
Lite ljung även på väggen istället för pelargonerna som huserar där på våren och sommaren.
 
 
Trevligt att göra lite fint när sommaren städas bort. 
 
 
Allmänt | Höst, Höstfint | |
#1 - - Hannas krypin:

Jag vill också göra höstfint med vackra ljungplantor. Pumporna hoppar jag dock även om det är fint hos andra.

Svar: Ljungen är så tacksam och håller sig fin så länge :)
En fin jul

#2 - - Maries strålande jul:

Så mysigt och hemtrevligt du har gjort <3

Svar: Lite höstfint <3
En fin jul

#3 - - Jul, Strålande Jul:

Så fint och höstigt du gjort verkligen! Ljung är ju så otroligt vackert.

Svar: Ljung är verkligen fint.
En fin jul

Upp