Höststädning i trädgården

Har ägnat dagen åt att höststäda lite i trädgården. Känns nästan lite konstigt att packa undan solstolar och utemöblerna nere vid vattnet när den här ljuvliga höstdagen bjuder på så mycket sol och värme men det är ju trots allt bara en tidsfråga tills det blir kallt och ruggigt. Det känns ändå riktigt skönt att få bort alla vissnande blommor och snygga till lite även om det känns lite vemodigt att sommaren är slut.
 
I år har vi så mycket fina äpplen, kanske kan bli en liten äppelpaj till kvällen.
 
 
Lite blommor finns i alla fall kvar, bolkryssen är så fina så här på hösten tycker jag. Några pelargoner som fortfarande blommar så fint fick också stanna kvar så att vi får njuta en stund till.
 
 
Chillin får hänga kvar ett tag till med alla sina härliga frukter, ska nog försöka mig på att ta in den när det börjar bli kallare så att vi kan fortsätta att njuta av dessa. Chilli är en riktig favorit för mig i matlagningen.
 
 
Allmänt | Höst | |
#1 - - Jul, Strålande Jul:

Oj vilka fina äpplen! Minns att vi hade äppelträd som barn, men det blev aldrig några frukter på dem (dock hade vi alltid så mycket plommon att vi kunde gödsla med dem). Här uppe i norr är hösten redan kommen med regn, rusk och ruggigt väder, så att se sådana här somriga bilder blir lite märkligt. Det är i sådana här stunder man inser vilket avlångt land Sverige är. :)

Svar: Börjar bli lite höst här också men ganska varmt, kan tänka mig att ni har det betydligt kallare längre norrut.
En fin jul

Upp