Andra advent

Redan andra advent, som vanligt rullar det på snabbt. Har haft en fantastiskt skön helg med lite julklappsinköp, besök på en liten lokal julmarknad och nu står skinkan i ugnen. Vi har bestämt oss för att vi har vår julskinka nu till advent istället eftersom det i år inte blir något direkt julfirande här hemma. På något sätt smakar skinkan godast så här i början, när julafton har varit brukar vi redan börja tröttna lite så ikväll blir det skinkmackor på färskt ekologiskt bröd inhandlat på julmarknaden.
 
 
Advent, Julens smaker | Julskinka | |
#1 - - Maries strålande jul:

Jag håller med! Vi åt julskinka förra söndagen och det är nu innan jul som den är godast. Bara varm skinka på ett gott bröd. Julskinkan har aldrig varit min favorit på julbordet och jag hoppar lika gärna över den då. Faktiskt så har vi några år köpt ett paket skivad julskinka i charken till julafton för hur liten skinka vi än köper så går det bara åt några skivor på julafton och den är inte så kul att äta i mellandagarna...

Svar: Skinkan är inte någon favorit på själv julbordet för mig heller, smakar som sagt bäst nu före. I mellandagarna brukar den annars hamna i någon pastasås eller liknande :)
En fin jul

Upp