Ljusens tid

Här hos oss har vi en riktigt grå november, de flesta dagarna känns det inte som att det blir riktigt ljust ute över huvud taget. Skulle gärna vilja att det blev lite kallare istället och lite så där mysigt frostigt. Jag saknar solen.
 
Det är trots allt mysigt att få tända lite ljus och kura inomhus i gråvädret.Längtar riktigt mycket till advent med all mysig belysning och ännu mer ljus. Det behövs verkligen i mörkret. Tänker mig att man kanske kan smyga igång med belysningen utomhus till näst helg. Tjuvstartade lite igår med mina nya lyktor.
 
 
Igår kväll bjöd vi hem att par vänner på lite spontanmiddag, jättetrevligt. Inledde med lite ost, korv och ölprovning. Perfekt start på en mysig kväll.
 
 
Advent, Julens smaker | Advent | |
#1 - - emmaslilladagbok.blo.gg:

Så mysigt med ljus! :)

Svar: Visst är det :)
En fin jul

#2 - - Jul, Strålande Jul:

Vi har också en fruktansvärt grå november just nu. Alla träden helt kala, konstant gråmulet och småduggigt regn, ofta disigt och dimmit, knappt något dagsljus på dagarna. Hellre då en massa snö som lyser upp, men tyvärr ingen sådan i sikte. Längtar också SÅ mycket till advent nu. Åhh så fina lyktor verkligen! Supermysiga. <3

Svar: Det blir lite tungt när det bara är grått och mörker, vi fick se en skymt av sol och lite blå himmel igår, kändes så befriande :) Allt blir lättare när vi får tända ljusen i advent.
En fin jul

#3 - - Maries strålande jul:

Jättesöta lyktor, visst är det mysigt med alla juleljus <3 Gott med ostprovning som inledning på en trevlig kväll :)

Svar: Så mysigt att få tända ljus och lyktor överallt <3, lite ost är ju aldrig fel heller :)
En fin jul

Upp