Gott Nytt År

Nyårsafton och årets sista högtid och årets sista dag. Förbereder för vårt nyårsfirande tillsammans med våra grannar som vi firat nyår med i mer än tjugo år. När vi började fira nyår tillsammans var våra barn små och nu är de i princip vuxna allihop och familjerna har utökats och det är därför lite olika hur många vi blir till vårt firande. I år blir vi tio personer. Vi delar upp det så att vi fixar med förrätt och efterrätt och grannen med varmrätten. Eftersom vi bor nära varandra förflyttar vi oss också mellan husen vilket är mysigt tycker jag.
 
Självklart är mina julklappsljusstakar på plats på bordet. Eftersom jag köpt en ny röd duk till jul i år får den vara med även till nyårsdukningen, har kört svart och silver i nyårsdukningen i flera år så det kan vara dax för lite variation.
 
 
Har fyllt på gottebordet också, det finns en hel del godis kvar sedan julfirandet så det passar bra med lite godisbord även till nyårsfirandet.
 
 
Önskar er alla ett riktigt Gott Nytt 2019!
 
 
Allmänt | Nyårsafton | |
#1 - - Maries strålande jul:

Önskar dig en mysig nyårsafton och ett riktigt gott nytt år 2019. Så hoppas jag att vi "ses" i bloggen till hösten igen under väntan på julen, det hör ju till traditionen <3

Svar: Önskar dig också ett fantastiskt 2019 så ses vi på bloggen till hösten <3
En fin jul

#2 - - Lisas Vinterland:

Gott nytt år!! 😊

Svar: Detsamma till dig! :)
En fin jul

#3 - - Anonym:

Det låter som ett mysigt sätt att fira nyår...om man gillar sina grannar alltså:)
Gott Nytt År och hoppas du får en fin vår och sommar!

Svar: Jättemysigt :) Gott Nytt År!
En fin jul

Upp