Årets dörrkrans

Nu är årets dörrkrans inhandlad och upphängd. Jag tycker att det är så mysigt att mötas av en julkrans på dörren när man kommer hem. Kan inte låta bli att låna ett citat från Ernst "När man går fram mot ytterdörren och har en krans i näshöjd, då ska det mycket till för att man inte fattar att det är jul. Och är den sen lite fin också - då förhoppningsvis tickar man igång". Visst är det något alldeles speciellt med julkransar.
 
 
Har för övrigt inte börjat pynta så mycket ännu, julslingan på balkongen är upp och lyser fint på kvällarna i allt det gråa. Börjar längta lite efter att det i alla fall skulle kunna bli lite frost, det är så otroligt grått och tråkigt med allt regnande. Förhoppningen är att kunna ägna helgen åt lite pyntande utomhus. Det är ju trots allt bara en vecka kvar till först advent. Längtar så mycket efter allt ljus.
 
Ljusslingan ser ganska dyster ut så här i det gråa dagsljuset på när det är mörkt lyser den fint.
 
 
 
 
 
Advent, Julsaker | Advent, Dörrkrans, Jul | |
#1 - - Jul, Strålande Jul:

Åh, vilken fin dörrkrans du skaffat! <3 Men visst är det något alldeles extra och speciellt med dörrkrans på julen! Man fylls ju av julkänsla på en gång. Jag har också köpt en dörrkrans för första gången (dock en som kan återanvändas år efter år), så det ska bli mysigt att sätta upp den sen. Jag har däremot tänkt att hänga den på insidan av ytterdörren så att jag själv kan få njuta av den istället för grannarna, haha!

Svar: Visst är det underbart med dörrkransar och de funkar ju både ute och inne :)
En fin jul

#2 - - Jul hos Emma:

Vilken fin krans! Jag tänkte också börja julpynta lite smått i helgen. :)

Svar: Visst känns det ok att smygstarta lite :)
En fin jul

Upp