Helgens juliga

Den här helgen var planen att jag skulle börja ta fram och förhoppningsvis bli färdig med pysslet utomhus inför advent. Det blev inte riktigt så, balkongbelysningen fungerade inte och det dök upp lite annat som kom emellan. Det får bli en annan dag helt enkelt, förhoppningsvis någon kväll nu i veckan.
 
Lite juligt har jag ändå hunnit med. De nya ljusstakarna jag köpt till lusthuset är i alla fall på plats, det är så mysigt att titta ut och se hur det lyser ute i vårt lilla hus. Eftersom vi bor på landet är det väldigt mörkt den här tiden på året och så välkommet med lite ljuskällor på tomten.
 
 
Eftersom ljusslingan till balkongen hade gett upp till den här säsongen fick det bli inköp av en ny, passade även på att köpa lite annat smått och gott som kan behövas.Presentpåsar är alltid bra att ha hemma, några stora marshaller och så lite jultvål.
 
 
Doftljuset som stått i vardagsrummet brann slut och kunde ersättas med ett ljus med lite mer julig doft, i det här fallet "Tranbär", doftar helt fantastiskt. Dessutom är det mysigt med ett rött ljus nu när vi börjar närma oss advent.
 
 
En söndagsfika med saffranskaka och pepparkakor tillsammans med son, flickvän och svärföräldrarna fick avsluta helgens juliga.
 
 
Advent, Allmänt, Julens dofter, Julsaker | Advent, Doftljus, Jul, Julsaker, klockargårdens | |
#1 - - Jul, Strålande Jul:

Så kan det gå ibland, man tror man har en plan och så går den i kras. Tur att du fick tag på en ny balkongbelysning! ÅH så mysigt det ser ut med de tända ljusstakarna. Underbart hur något så litet och enkelt kan skänka en så mycket julglädje och bidra med så mycket julstämning. <3

Svar: Visst är det härligt att små enkla saker kan göra en så jullycklig :) Nu är faktiskt ljusslingan på balkongen också på plats.
En fin jul

Upp